Supa-crema cu inimioare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 teline mari; 2 morcovi;1-2 ardei; 1 pastirnac;2-3 radacinii de patrunjel;delikat;2 cepe; 2 linguri ulei; 4 fire de praz; un cubulet de unt.

Mod de preparare

Morcovii se taie in forma de inimioare si se pun la fiert. Cepele se taie in 2; telina se taie in 4 pastirnacul si cepele si prazul se taie mare. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se mixeaza legumele cu blenderul, apoi se pune patrunjel taiat si un cubulet de unt si fire se praz inauntru si delikat, se serveste cu crutoane de piine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise