Supa crema de dovleac

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 dovleac placintar curatat si taiat cubulete
  • 3 linguri rosii uscate in ulei de masline
  • 3 linguri ardei capia uscati si macinati
  • apa cat cuprinde ca sa dea consistenta unei supe creme
  • sare dupa gust
  • peperoncino (sau cilli peper) dupa gust
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 2 linguri seminte de canepa
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt

Mod de preparare

Dovleacul, rosiile si ardeiul se fac pasta cu ajutorul robotului cu lama in forma de S. Se adauga restul ingredientelor si se mai amesteca putin. Se orneaza cu germeni de ridiche rosie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise