Supa crema de somon

Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g burta de somon
  • 2 fire praz
  • 5 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 400 g ardei copti tinuti in otet
  • 1 tulpina apio
  • sare roz de hymalaia
  • verdeturi de Provence
  • fasii de somon afumat
  • dragoste cat cuprinde
  • optional fulgi de chili.

Mod de preparare

Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete, iar morcovul rondele. Indepartam cotorul si semintele ardeilor copti si ii taiem fasii.

Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute, apio si morcovul. Dupa alte cateva minute, in care amestecam adaugam cartofii si acoperim legumele cu apa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam burta de somon, apoi fasiile de ardei copti. Dupa ce au fiert toate ingredientele luam oala de pe foc, le scoatem din supa si dupa ce se racoresc, alegem oasele de somon, daca sunt. Blendam toate legumele, adaugand cate un polonic de supa, pana ajungem la consistenta dorita. Asezonam cu sare roz de Hymalaia si cu verdeturi de Provence. Servim cu fasii de somon afumat si optional cu fulgi de chili.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise