Supa crema racoritoare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 sfecla rosie mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar verde, maghiran verde
  • sare
  • 2 oua
  • 200 g smantana degresata/iaurt
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura faina de soia

Mod de preparare

Legumele se taie in bucatele potrivit de mari si se pun pun la fiert intr-un litru de apa cu sare, pe rand, in functie de cat de repede fierb (morcovul si sfecla se pun primele). Dupa ce au fiert bine, se strecoara, legumele se paseaza cu smantana/iaurtul, unt si ouale batute si se mai da intr-un clocot. La sfarsit se adauga marar tocat si uturoi ras.Supa se poate servi atat rece cat si calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise