supa cu conopida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conopida
  • unt
  • ceapa
  • faina
  • sare
  • telina si pastarnac radacina
  • apa
  • oase
  • lapte
  • oua

Mod de preparare

Ceapa, telina si pastarnacul se calesc in unt. Se adauga faina , se continua calirea , dupa care se adauga buchetelele de conopida si supa de oase.

Se lasa sa fiarba . Cand conopida si legumele au fiert se paseaza, se introduc din nou in supa si se lasa sa fiarba in continuare. Se amesteca galbenusurile cu laptele si se introduc in vasul cu supa, amestecand continuu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise