Supa de creveti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g creveti
  • 100 g boabe de porumb
  • 100 g mazare
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • usturoi ras 4/5 catei
  • 1 ou
  • 1 lingura faina de soia
  • 1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare

Se pun la fiert intr-un litru de apa porumbul,morcovul si cartoful taiate marunt si dupa ce acestea aproape au fiert se adauga crevetii, mazarea, oul batut si faina de soia.La sfarsit se pune ulei de masline dupa gust, sare, piper, patrunjel tocat, usturoiul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise