Supa de fasole

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole
  • 3-4 morcovi
  • 2 cepe
  • Frunze telina
  • 2 dovlecei pasati
  • 1 lamaie
  • Apa
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Punem fasolea la inmuiat 2-3 ore sau de pe o zi pe alta. Punem la fiert pentru 20 minute dupa care schimbam apa.Curatam, spalam si taiem ceapa , morcovii si telina. Spalam dovleceii si ii punem in blender ii facem crema. Adaugam legumele peste fasole si lasam sa fiarba la foc mediu 2- 2 1/2 ore. Servim cu zeama. De lamaie

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise