Supa de legume cu gris

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 2 pastarnac
  • 8 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 linguri gris
  • 2 lingurite sare
  • 100 ml.ulei

Mod de preparare

Se pune o ala cu apa la fiert (4 litri apa sau cata doriti sa faceti).

Curatam morcovii de coaja ai spalam dupa care taiem feliute cat de subtiri dorim noi.

Ceapa o curatam,o spalam o taiem putin in 2.

Telina o curatam de coaja si o taiem cubulete mai mari.

Pastarnacul il curatam si tot feliute taiem,ardeiul rosu il curatam de seminte si il taiem in bucati mai mari.

Cartofii curatam de coaja ai spalam si apoi ai taiem in 2 si apoi inca in 2 sa fie cubulete mai mari.

Le punem pe toate in oala la fiert,adaugam sarea si 100 ml ulei,le lasam sa fiarba bine apoi adaugam 4 linguri de gris,si patrunjelu taiat marunt,mai lasam 5 minute sa fiarba.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise