Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi noi
  • 600 gr ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi mari
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 200 gr nuci caju
  • 1 lingurita sare
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul.

Nucile caju se pun la robot cu apa si se mixeaza bine pana se obtine o smantana consistenta care se adauga peste supa obtinut; ,se amesteca usor, se presara patrunjel verde tocat si se poate servi.

Sa aveti pofta, dragilor la o reteta absolut delicioasa. Este reteta de ciorba radauteana, doar ca e de post.

Pentru cei care doresc, pot adauga cativa cativai de usturoi in momentul in care se adauga laptele de caju!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise