Supa de rosii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (in cantitatile dorite de fiecare in parte)
  • telina;
  • pastarnac;
  • morcov;
  • ceapa;
  • cartofi;
  • orez;
  • suc de rosii;
  • putin ulei;
  • sare;
  • patrunjel verde;
  • usturoi pisat;
  • zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Se alege si se splala orezul. In timp ce pregatesti legumele, orezul tine-l in apa rece.

Ceapa am pus-o in oala intrega, pentru gust, mai tarziu am scos-o (sotului meu nu-i place sa vada ceapa in supa). Am taiat morcovul rondele, telina si pastarnacul cubulete si le-am adaugat in oala, in aceasta ordine. Dupa un timp am pus si orezul si catofii si am lasat sa fiarba. Cand legumele sunt aproape fierte, am adauga sucul de rosii, putin ulei si am potrivit de sare. Am lasat sa mai dea intr-un clocot.

Am stins focul, am adaugat usturoiul pisat si putina zeama de lamaie (noua ne place mai acruta) iar la sfarsit putin patrunjel verde.

E delicioasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise