Surimi in crusta de cartof

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati surimi
  • un cartof crud ras pe razatoarea mare
  • 100 g faina
  • un ou
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Trec batoanele de surimi prin oul batut cu sare, piper si o lingura de ulei,prin cartoful ras,prin faina si iar prin ou, apoi le prajesc in ulei incins. Servim cat sunt calde, cu rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise