Surimi pane umpluti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati surimi
  • Umplutura de creier
  • 50 g g creier de porc
  • 1 ou
  • sare, piper
  • Crusta
  • 100 g faiana de grau
  • un ou
  • 3 linguri mac

Mod de preparare

Umplutura:

Creierul spalat foarte bine, se fierbe 10 minute in apa cu sare. Clatesc, las la scurs 5 minute, incorporez un ou, condimentez.

Desfac rulourile de surimi,astern un strat da creier,rulez, trec prin faina si ou, prajesc uniform in uleiul in prealabil incins.Scot rulourile pe un servet de hartie.Mai trec o data rulourile prin ou,apoi prin mac si prajesc inca o data uniform. Servim la aperitiv

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise