Preparam crema de ciocolata si o lasam sa se raceasca.
Preparam frisca,utilisam o smantana de calitate (nu folositi nici spray-uri, nici pliculete de frisca).
Batem smantana 30 secunde cu mixerul, adaugam sarea, vanilia, intaritorul de frisca. Batem inca 30 sec. Adaugam jumatate din cantitatea de fructe si mixam pana se in groasa frisca. Dam la frigider 5 min. Pregatim 4 pahare de 250ml, le umplem un sfert cu crema, punem peste ea cateva fructe, adaugam frisca si deasupra punem fructe. Dam la frigider 30 min. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise