TABLA DE SAH

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -85 gr margarina
  • -115 gr zahar pudra
  • -2 oua mari
  • -160 gr faina+1 lingurita praf de copt
  • -1,5 lingura cacao
  • -coaja de lamiie, sau alte arome

Mod de preparare

Margarina se freaca bine cu zaharul,apoi se pun ouale;coaja lamiie.La sfirsit se pune faina cu praf de copt.Obtinem un aluat mai consistent, care se imparte in 2;intr-una se pune cacaua cernuta.

Compozitia asta e pt o tava de apr.15/23.

Tava se tapeteaza sau se fol. hirtie de copt.

Se pun cele 2 compozitii, alternind cele doua culori.Se observa in poza

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise