TABLA DE SAH

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -85 gr margarina
  • -115 gr zahar pudra
  • -2 oua mari
  • -160 gr faina+1 lingurita praf de copt
  • -1,5 lingura cacao
  • -coaja de lamiie, sau alte arome

Mod de preparare

Margarina se freaca bine cu zaharul,apoi se pun ouale;coaja lamiie.La sfirsit se pune faina cu praf de copt.Obtinem un aluat mai consistent, care se imparte in 2;intr-una se pune cacaua cernuta.

Compozitia asta e pt o tava de apr.15/23.

Tava se tapeteaza sau se fol. hirtie de copt.

Se pun cele 2 compozitii, alternind cele doua culori.Se observa in poza

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise