Tabula-cuscus cu legume si mirodenii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1plic de gris ptr cuscus
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 200gr de rosioare cherry
  • 1ceapa rosie taiata solzi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 2-3pahare de supa
  • 1/2pahar de frunze de patrunjel si menta taiate.
  • sare-piper la gust

Mod de preparare

Intai pregatim cuscusul dupa indicatiile de pe plic,folosind supa si uleiul de masline.Eu pregatesc la cuptorul cu micro-unde si iese foarte bine.

Lasam cuscusul sa se raceasca si taiem rosioarele in sferturi,ceapa in solzi subtiri,ardeii in cuburi mari,iar verdeturile le taiem marunt.

Amestecam toate ingridentele impreuna cu cuscusul adaugam inca putin ulei si sare la gust si zeama de la jumatate de lamaie.Se serveste imediat.Este gustoasa si usor de facut.

Cine doreste poate adauga si masline sau boabe de rodii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise