TACI SI-NGHITE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 1 litru de lapte
  • 100g unt
  • 300g branza de burduf sau cascaval ras
  • 4 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Ppui la fiert ouale in apa cu putin otet. Fierbi laptele si cand da in clocot adaugi malaiul in ploaie, amestecand continuu cu facaletul si lasi sa mai fiarba mamaliga pe foc mic inca 10-15 min.

O iei de pe foc, o rastorni intr-un alt vas si o amesteci cu untul si branza. Dupa ce au fiert si s-au racit ouale, le cureti, le pasezi si le adaugi in compozitia de mamaliga. Presari sare si piper dupa gust, apoi formezi galuste mai mari pe care le asezi pe farfurii si le aduci la masa... Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise