Taietei cu nuca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g taietei,
  • sare,
  • piper negru proaspat macinat,
  • 50 g unt,
  • 50 g samburi de nuca taiati marunt,
  • 20 g pesmet.

Mod de preparare

Se fierb taieteii „al dente” in apa cu sare, se lasa sa se scurga bine, se rastoarna intr-un castron incins si se tin la cald. Intre timp se topeste untul intr-o craticioara si se prajesc in el nuca si pesmetul, pana ce se rumenesc frumos.

Se presara peste taietei, se sareaza, se pipereaza si se servesc imediat.

Un sfat util: Folositi taietei verzi, arata mai bine, si in loc de nuca, incercati eventual cu migdale sau alune.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise