TAITEI CU SOS PICANT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga taitei cu oua(400-500 g)
  • 100 g sunca mai grasa
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 200 g telemea rasa
  • un sfert pachetel unt(50 g)
  • piper
  • sare
  • frunze de busuioc tocat marunt(cam i lingurita)

Mod de preparare

Taiteii se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa ce se strecoara se aseaza pe un platou. Apoi, intro tigaie, punem untul la topit, adaugam sunca taiata marunt, ceapa de aesemena tocata, rosiile taiata felii subtiri, le inabusim in unt pana se inmoaie rosiile si se frige sunca. Potrivim de sare si piper. Turnam totul peste pastele din platou, dupa care presaram cu telemea rasa si verdeata de busuioc tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise