Tapenadă verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g de fileuri de hamsie în ulei(anchois)
  • 150g de masline verzi fără sâmburi
  • 5 căţei de usturoi
  • 100ml de ulei de măsline
  • capere(facultativ)

Mod de preparare

Se curăţă usturoiul. Se pun în mixer toate, în afară de ulei. Se zdrobesc bine. Uleiul se adaugă treptat, ca la maioneză. Cantitatea e orientativă. Pune fiecare după dorinţă până obţine textura dorită.

Se serveşte la aperitiv pe felii de păine, pe felii de roşii sau de castravete.

Se poate aroma cu ea o vinegretă pentru salată.

Cu măsline negre iese mai închisă, dar e la fel de bună.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise