tarhon cu carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • pasta de tomate
  • tarhon
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scot separat. Ceapa se inabusa in grasimea ramasa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece,pasta de tomate , apa necesara fierberii(2 l) si se fierbe cca 20 min.

Sosul format se paseaza peste carne si se fieb impreuna 30 min , se adauga apoi tarhon , otet, sare si se mai fierb 10 min.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise