Tarta Brownie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 gr faina (4 linguri)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 80 gr ciocolata neagra
  • 80 gr unt
  • 200 gr zahar tos
  • 2 oua mari, batute usor
  • o lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr zmeura prospata
  • 100 ml frisca batuta

Mod de preparare

1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte.

2. Intr-o cratita fierbem la foc mic ciocolata si untul, amestecand continuu. Dupa ce se topeste, le luam de pe foc si adaugam zaharul, ouale, esenta de vanilie si la sfarsit, compozitia cu faina, amestecand pana la omogenizare.

3. Ungem cu unt o forma de tarta cu diametrul de 23-24 cm si turnam in ea compozitia.

Coacem in cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute la foc potrivit.

4. Lasam sa se raceasca si servim feliile de tarta ornate cu frisca si zmeura proaspata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise