Tarta ''covorul cu peste''

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii sardine in ulei
  • 10 masline negre
  • 1 foaie aluat de placinta Morarita
  • 1 pungulita de parmezan ras italian

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se intinde foaia de aluat intr-o tavita dreptunghiulara.Se presara punguta de parmezan pe toata suprafata aluatului.Apoi se aseaza fileurile de peste in romburi (eu le-am scos sira de oase si le-am pus jumatati)si se puncteaza cu cate o maslinuta fara sambure.Se da la cuptor sa se rumeneasca.e buna si rece si calda.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise