Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 foaie aluat foietaj,
  • -1 felie mare de branza de capra,
  • -5 legaturi de ceapa verde,
  • -5 oua,
  • -200 gr. bacon,
  • -200 gr.ciupercute feliate,
  • -cateva rosii chery,
  • -200 gr.masline,verzi si negre.

Mod de preparare

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita.

-Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru,se taie in forma rotunda si se aseaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presurata cu putina faina de grau.Peste aluat se pune cu lingura compozitia de branza,se aseaza baconul taiat marunt,ciupercutele,rosiile si maslinele si se da tava la cuptor.Cand se rumeneste frumos,este semn ca tarta noastra este gata.Se poate servi cu ketchup sau fara.Oricum va fi servita,va fi excelenta la gust.Sa aveti pofta dragilor!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise