Tarta cu branza si cirese

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g biscuiti graham
  • 200 g cirese proaspete
  • 5 linguri sirop de cirese
  • 500 g branza slaba
  • 1 cana cu zahar
  • 1 lingura coaja de lamaie rasa
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 3 oua mari
  • 1/2 lingurita cu sare.

Mod de preparare

Se piseaza biscuiti, dar nu pana se fac pudra, pentru a fi mai crocanti. Se amesteca cu untul care a fost un pic topit pe foc. Se pune amestecul pe un platou si se da la rece. Intr-un castron mare se amesteca bine branza, zaharul, sarea, vanilia si coaja de lamaie, apoi se adauga ouale si se bate cu mixerul. Se pune apoi compozitia intr-un vas si se tine la foc mic 10 min. Cand e gata, toarna amestecul peste blat. Se scot samburii cireselor, se amesteca cu siropul si se toarna peste tarta. Se da la rece ptr 24 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise