Tarta cu caise si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de nuca pisata sau tocata marunt
  • 1 budinca vanilie
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 1 tort gelee
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml apa
  • 500 grame caise
  • 5 linguri de nuci pisate si prajite
  • 100 ml frisca

Mod de preparare

Se bat 3 oua cu 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina. Se adauga 3 linguri de nuci pisate. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta si se da la cuptor. Se scoate cand e gata si se lasa la racit.

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si se lasa sa se raceasca.

Cand s-au racit, se intinde budinca pe blat si se orneaza cu caise. Se presara 5 linguri de nuca tocata si prajita, iar deasupra se toarna un tort gelee preparat cu apa si zahar conform instructiunilor de pe plic.

Se bat 100 ml de frisca si se orneaza tarta.

Se da la rece si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise