Tarta cu caise si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de nuca pisata sau tocata marunt
  • 1 budinca vanilie
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 1 tort gelee
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml apa
  • 500 grame caise
  • 5 linguri de nuci pisate si prajite
  • 100 ml frisca

Mod de preparare

Se bat 3 oua cu 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina. Se adauga 3 linguri de nuci pisate. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta si se da la cuptor. Se scoate cand e gata si se lasa la racit.

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si se lasa sa se raceasca.

Cand s-au racit, se intinde budinca pe blat si se orneaza cu caise. Se presara 5 linguri de nuca tocata si prajita, iar deasupra se toarna un tort gelee preparat cu apa si zahar conform instructiunilor de pe plic.

Se bat 100 ml de frisca si se orneaza tarta.

Se da la rece si se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise