Tarta cu ceapa si branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr de aluat de foietaj pe care il impartim in 2 foi subtiri.
  • 2cepi mari taiate cuburi
  • 3oua
  • 250 gr de branza moale de uns
  • 100 gr de branza galbena cascaval sau emental
  • 250 de smantana groasa de gatit
  • 2linguri de faina
  • putina nucsoara
  • frunze uscate de zaatar

Mod de preparare

Se pregateste o tava de tarta-eu folosesc cele de silicon sant foarte practice.O ung cu putin unt si asez inauntru prima foaie de aluat si o asez bine si pe laturi.

Ceapa o prajesc dinainte usor sa fie aurie si o las sa se raceasca.

Intr-un vas bat ouale cu putina sare piper adaug branza moale branza galbena smantina si restul ingridentelor.

Se amesteca bine si se toarna peste foaia de aluat si deasupra punem cealalta foaie si marginile celor doua foi le lipim impreuna ca un colacel vezi fotografia.

Ungem tarta cu un ou batut in care am pus putina sare si piper si presaram si susan.

Se coace la 180 de grade in jur de 40- 50 de minute pana se rumeneste frumos si este coapta.

O rastorn pe platou cand se raceste putin si se poate servi.

Usor de pregatit si buna la o masa de seara cu o salata de legume.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise