tarta cu ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie pentru tarta
  • 2 cepe mari
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua intregi
  • sare ,piper
  • 3 linguri faina
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

se caleste ceapa taiata marunt dar numai pana se inmoaie putin nu sa se rumeneasca.

se adauga ciupercile,sarea si piperul si se lasa putin sa se caleasca impreuna.se pune faina ,se amesteca pana se omogenizeaza

se ia de pe foc si se adauga ouale si smantana

intre timp se unge o tava pentru tarta cu unt si se pune foaia pe care o intepi cu furculita

se toarna compozitia si se pune la cuptor la 180°

se lasa pana foaia devine maronie(aproximativ 20-25 min)

se serveste calda

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise