tarta cu ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie pentru tarta
  • 2 cepe mari
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua intregi
  • sare ,piper
  • 3 linguri faina
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

se caleste ceapa taiata marunt dar numai pana se inmoaie putin nu sa se rumeneasca.

se adauga ciupercile,sarea si piperul si se lasa putin sa se caleasca impreuna.se pune faina ,se amesteca pana se omogenizeaza

se ia de pe foc si se adauga ouale si smantana

intre timp se unge o tava pentru tarta cu unt si se pune foaia pe care o intepi cu furculita

se toarna compozitia si se pune la cuptor la 180°

se lasa pana foaia devine maronie(aproximativ 20-25 min)

se serveste calda

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise