Tarta cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ai nevoie de 1/4 ciuperci
  • un pachet aluat de pateuri
  • 1 ceapa
  • 1 ling unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 cana smantana
  • 1 cana lapte
  • 4 oua
  • 1 felie cascaval
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tai ceapa marunt, o calesti in unt, adaugi usturoiul pisat si ciupercile tocate si le calesti toate.

Amestecam smantana cu ouale, boiaua, laptele, sarea si piperul dupa gust.

Intinzi aluatul intr-o tava de tarta cu diametrul de 28 cm, unsa cu unt, pui compozitia de ciuperci si torni deasupra amestecul de oua cu smantana.

Razi cascavalul si dai la cuptor pt 30-35 min. O lasi sa se raceasca si pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise