Tarta cu fructe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 200 gr. grasime (unt
  • margarina
  • untura)
  • 100 gr. zahar
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • budinca
  • gelatina pentru prajituri
  • fructe

Mod de preparare

Se amesteca faina, zaharul, margarina si ouale. Daca aluatul este prea nisipos, se adauga putin lapte. Se intinde blatul in tava speciala de tarta si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste. Se prepara crema de budinca cu care se unge blatul scos din cuptor. Se presara fructele si apoi se toarna gelatina.

Bine ar fi sa se prepare cu o zi inainte de a fi servita pentru a se inmuia aluatul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise