Tarta cu fructe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 jumatate de plic de praf de copt
  • 1 budinca de vanilie
  • 4 linguri de zahar
  • 500 ml de lapte
  • fructe (caise, piersici, nectarine, corcoduse, strugurei rosii)
  • 1 tort gelee
  • 200 ml de apa
  • 1 lingura de zahar
  • 200 ml frisca

Mod de preparare

Se bat 4 oua cu 4 linguri de zahar si 4 linguri de faina. Se adauga o jumatate de pliculet de praf de copt. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor. Se incearca cu o scobitoare daca este gata blatul.

Se scoate blatul si se lasa la racit. Intre timp se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic. Se lasa si budinca sa se raceasca bine.

Dupa ce s-au racit se intinde budinca peste blat si se orneaza cu fructe.

Se prepara tort gelee cu apa si o lingurita de zahar si de toarna peste fructe.

Se bate frisca si se orneaza tarta. Se da putin la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise