Tarta cu fructe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * budinca de vanilie-
  • * 500 ml lapte-
  • * 3 linguri de zahar-
  • * fructe ( de care doriti)-
  • * un pliculet jeleu-
  • * sirop de fructe ( eu am avut de visine )
  • * Pentru blat, am folosit:
  • * 3 oua-
  • * 3 linguri faina-
  • * 3 linguri zahar-
  • * 2 plicuri zahar vanilat-
  • * 1 varf de cutit praf de copt-
  • * o esenta de vanilie

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul vanilat si esenta de vanilie.

Galbenusurile se freaca cu zaharul si se toarna peste albusuri.Se adauga faina, praful de copt si se toarna intr-o forma de tarta, unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce forma la cuptor , la foc mediu, 20-25 de min. Se testeaza cu scobitoarea.

intre timp preparam budinca, si o punem la racit. dupa ce am scos blatul il ungem cu putin sirop, punem budinca dupa am lasato la racit si fructele, preparam si jeleul conform instructiunilor de pe pachet si-l turnam cald peste fructe ( jeleul este indicat sa-l turnati intotdeauna doar pe mijlocul tartei, pentru ca o sa curga spre margini

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise