Tarta cu fructe

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 125g zahar,
  • 125g faina,
  • 1 lingurita rasa de praf de copt,
  • 500g prune,
  • 125g unt,
  • 200ml lapte,
  • 1 pachet crema de vanilie (sau dupa preferinta),
  • 1 pliculet gelatina.

Mod de preparare

Amesteci toate ingredientele cu mixerul timp de 5 minute,apoi torni intr-o tava de tarta si coci circa 30 de minute la foc mic.Dupa ce s-a racit,umpli blatul cu crema pentru tarte din comert, pe care p prepari dupa instuctiunile de pe plic.Speli prunele si le cureti de samburi,apoi le tai feliute subtiri.Le asezi in forma de rozeta.La urma adaugi (optiona)gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise