Tarta cu fructe

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua,
  • 14 linguri de zahar,
  • coaja rasa de la o lamaie sau portocala,
  • 1/2 esenta vanilie sau rom,
  • 14 linguri de faina de grau,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 6 linguri de ulei,
  • cacao,
  • fructe,
  • zahar pudra.

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, esenta, coaja rasa de la o lamaie sau portocala.Se omogenizeaza.Se pun cele 6 linguri de ulei, amestecand continutul,se adauga, in ploaie,faina si praful de copt.

Se unge tava. Se toarna 3 parti din continut, a patra omogenizandu-se cu putina cacao.

Se baga in cuptorul incins. Dupa 20 minute, se adauga fructele(cirese, mere, prune sau portocale).

Se coace cam 50 de minute,dupa care se pune zaharul pudra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise