Tarta cu fructe

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua,
  • 14 linguri de zahar,
  • coaja rasa de la o lamaie sau portocala,
  • 1/2 esenta vanilie sau rom,
  • 14 linguri de faina de grau,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 6 linguri de ulei,
  • cacao,
  • fructe,
  • zahar pudra.

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, esenta, coaja rasa de la o lamaie sau portocala.Se omogenizeaza.Se pun cele 6 linguri de ulei, amestecand continutul,se adauga, in ploaie,faina si praful de copt.

Se unge tava. Se toarna 3 parti din continut, a patra omogenizandu-se cu putina cacao.

Se baga in cuptorul incins. Dupa 20 minute, se adauga fructele(cirese, mere, prune sau portocale).

Se coace cam 50 de minute,dupa care se pune zaharul pudra.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise