Tarta cu fructe de padure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 2 budinci de frisca (sau vanilie)
  • 750 ml lapte
  • 1 plic tort gelee+250ml apa+3 lg zahar
  • 300g fructe de padure

Mod de preparare

Se face un blat din oua, faina, zahar, ulei, praf de copt, zahar vanilat si esenta de vanilie care se coace 20 min. Cand s-a racit se insiropeaza cu un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Apoi se face budinca conform instructiunilor de pe ambalaj,dar se pun doar 750 ml lapte (pt ambele plicuri). Se taie fructele si jumatate din ele se pun pe blat, se toarna budinca (calda) iar peste se pun restul de fructe. Apoi se face gelatina si se toarna peste fructe.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise