Tarta cu grapefruit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 plic cu crema de vanilie
  • si laptele aferent
  • 1 plic cu gelatina
  • 2 grapefruite

Mod de preparare

Din cele 4 oua,4 linguri zahar,4 linguri de faina se face un pandispan care se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina,20-25 minute la foc mediu

Crema de vanilie se face conform instructiunilor de pe plic,dupa ce crema s-a racit se intinde pe pandispan

Gelatina se dizolva conform instructiunilor

Fructele se taie in felii si se aseaza peste crema de vanilie,se ung cu gelatina,se tine la rece pana in momentul serviri.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise