Tarta cu grapefruit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 plic cu crema de vanilie
  • si laptele aferent
  • 1 plic cu gelatina
  • 2 grapefruite

Mod de preparare

Din cele 4 oua,4 linguri zahar,4 linguri de faina se face un pandispan care se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina,20-25 minute la foc mediu

Crema de vanilie se face conform instructiunilor de pe plic,dupa ce crema s-a racit se intinde pe pandispan

Gelatina se dizolva conform instructiunilor

Fructele se taie in felii si se aseaza peste crema de vanilie,se ung cu gelatina,se tine la rece pana in momentul serviri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise