Tarta cu leurda

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • 250ml iaurt
  • 300g faina "Dobrogea"
  • 1 plic praf de copt
  • 100g carne(piept/pulpa) de pui fiarta taiata cuburi
  • 3 oua fierte, taiate cuburi
  • 2 legaturi de leurda
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper

Mod de preparare

Pregatim un aluat din oua, un praf de sare, ulei si iaurt . Intr-un bol separate, amestecam faina si praful de copt. Leurda o tocam marunt sau o maruntim la robot, apoi o golim peste faina. Adaugam bucatelele de oua si carne si amestecam toate ingredientele uscate. Turnam deasupra ingredientele umede, asezonam cu sare si piper, amestecam coca si o golim intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pentru 60’, la foc mediu.

Portionam si servim, dupa ce o lasam putin la racit.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise