TARTA CU MARMELADA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • La aceasta prajitura folosesc gemuri mai groase, de obicei de caise.
  • -2 oua, 1 lingura unt topit, 2 linguri smantana, 2 linguri zahar pudra, 1/2 lingurita praf de copt, sare, faina cata cuprinde.
  • -125 g marmelada pt pus deasupra pe aluat

Mod de preparare

Din faina(la inceput folositi o cana de faina), unt, oua, zahar, sare, praf de copt se pregatste un aluat. Se intinde in tava unsa si tapetata o foaie si se pune deasupra marmelada. Se garniseste cu fisiute de coca si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise