Tarta cu mere

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 180g faina
  • 1 cescuta de lapte
  • 1\2lamaie rasa
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 2-3 mere
  • 150g zahar

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie si alternand faina amestecata cu praful de copt si laptele iar la sfarsit merele rase fin;

Se tapeteaza o forma de tort (18-20 cm) cu unt si faina, se introduce la cuptor 170°C timp de 15-20 minute.

Se pot pregatii muffins cu aceiasi compozitie, va ies cam 20 buc, sunt ideale pentru micul dejun.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise