Tarta cu mere

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr margarina
  • 150 ml iaurt gras
  • 250 gr faina grau
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 2 mere mari

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul si margarina. Se adauga praful de copt stins in iaurt, apoi faina si esenta de vanilie. La final se adauga albusurile batute spuma. Se omogenizeaza si se intinde aluatul intr-o tava unsa bine cu margarina. Merele se curata de coaja si se taie felii subtiri. Deasupra aluatului se aseaza felii de mar astfel incat sa se acopere toata suprafata. Se presara putin zahar peste mere si se baga la cuptor pentru 20-30 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise