Tarta cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Umplutura:
  • 6-7 mere medii
  • 50 gr margarina/unt
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita de scortisoara macinata
  • Blat:
  • 2 oua;
  • 9 linguri zahar;
  • 9 linguri lapte;
  • 9 linguri ulei;
  • 12 linguri faina;
  • 1 pachet praf de copt;
  • zahar vanilat;
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Se rad merele si se pun la calit cu zaharul si cand sunt gata se pune scortisoara. Separat, se amesteca cele 2 oua cu ingredientele specificate mai sus ( praful de copt sa se amestece, mai intai, cu faina). Jumatate din compozitie se pune in tava de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor 10 minute, dupa care se pun merele calite, iar apoi restul de compozitie si se da la cuptor inca 25/30 minute. Dupa ce este gata se presara zahar pudra pe deasupra si.... pofta buna !!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise