Tarta cu nectarine si bezea

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 22 piscoturi
  • * 50 g martipan (pasta)
  • * 5-6 nectarine fara coaja si taiate bucatele
  • * 3 albusuri
  • * 120 g zahar

Mod de preparare

Cu robotul de bucatarie am maruntit piscoturile si le-am amestecat cu martipanul dat pe razatoare.

Am nivelat amestecul intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.

Am pus deasupra nectarinele.

Albusurile le-am batut spuma tare, apoi am adaugat cate o lingura de zahar pana cand bezeaua s-a intarit.

Am dat tarta la cuptor pana cand s-a colorat bezeaua.

Sursa: http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise