Tarta cu prune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-oua,
  • 200g-zahar,
  • 200g-margarina,
  • 200g-faina,
  • un praf de copt,
  • zahar vanilat,
  • 1kg-prune.

Mod de preparare

Reteta asta am vazut-o intr-o revista,imi cer scuze dar nu mai retin numele celui care apartine.

Se mixeaza bine zaharul cu margarina,se adauga pe rand ourile apoi faina cu praful de copt si zaharul vanilat, aluatul se pune intr-o tava tapetata cu ulei si faina sau hartie de copt.

Prunele se spela si se desfac pe jumate apoi se pun peste aluat cu coaja in jos(vezi foto),se da la cuptor 30 minute la foc potrivit.Se taie cand sa racit bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise