Tarta cu prune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-oua,
  • 200g-zahar,
  • 200g-margarina,
  • 200g-faina,
  • un praf de copt,
  • zahar vanilat,
  • 1kg-prune.

Mod de preparare

Reteta asta am vazut-o intr-o revista,imi cer scuze dar nu mai retin numele celui care apartine.

Se mixeaza bine zaharul cu margarina,se adauga pe rand ourile apoi faina cu praful de copt si zaharul vanilat, aluatul se pune intr-o tava tapetata cu ulei si faina sau hartie de copt.

Prunele se spela si se desfac pe jumate apoi se pun peste aluat cu coaja in jos(vezi foto),se da la cuptor 30 minute la foc potrivit.Se taie cand sa racit bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise