Tarta cu spanac

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluatul-200G faina,sare,125ml lapte caldut,1/2plic de drojdie uscata,1lingurita zahar,pesmet
  • Umplutura-2 linguri unt,500g spanac,2 cepe,2 catei de usturoi,500 g carne tocata mixta,3 oua,4 chifle inmuiate in lapte,sare,piper,maghiran,cimbru,4 rosii,1legatura busuioc

Mod de preparare

Se framanta un aluat din faina,drojdie uscata,zahar,lapte si sare.Se acopera si se lasa la caldura sa creasca.Se mai framanta aluatul o data si se asaza intr-o tava presarata cu pesmet;se ridica marginile.Se incinge untul si se calesc ceapa si usturoiul tocate.Spanacul se spala, se scurge de apa si se toaca;se adauga la compozitia din tigaie si se caleste 5-6 min.Se lasa totul la racit ,iar dupa aceea se adauga carnea tocata,ouale si chiflele stoarse.Se formeaza o compozitie compacta,care se condimenteaza cu sare, piper,maghiran si cimbru.Se repartizeaza pe blat si se acopera cu felii de rosii.Se coace cca 1ora.Se orneaza cu busuioc si se serveste imediat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise