Tarta cu struguri

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr. struguri
  • 6oua
  • 450gr. zahar
  • 400gr. faina
  • 14linguri de apa rece
  • 1 esenta de rom
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1lingurita de amoniac;

Mod de preparare

Se bat bine galbenusurile cu 250gr. zahar, se adauga treptat 7linguri cu apa rece, zaharul vanilat, esenta de rom si faina.Intr-un vas , se bat spuma albusurile cu amoniacul si cu restul de zahar si apa.Se amesteca bine cele doua compozitii si se toarna intr-o forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.Se aseaza boabele de struguri peste aluat si se coace tarta la foc potrivit timp de 35min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise