tarta cu unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 1/2 cana unt
  • 1/4 cana zahar
  • 1 cana faina
  • Crema:
  • 2 oua
  • 1 cana zahar brun
  • 2 linguri unt topit
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingura praf de copt
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 ceasca stafide

Mod de preparare

1. Amesteca untul cu zaharul pana se formeaza o pasta, apoi adauga faina si framanta.

2. Intinde aluatul intr-o tava si lasa la cuptor timp de 10-15 minute.

3. Pregateste topping-ul, amestecand bine ingredientele pentru acesta impreuna, pana ce amestecul devine omogen

4. Intinde topping-ul deasupra aluatului si lasa la cuptor inca 30 de minute

5. Se taie dupa ce se raceste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise