tarta cu unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 1/2 cana unt
  • 1/4 cana zahar
  • 1 cana faina
  • Crema:
  • 2 oua
  • 1 cana zahar brun
  • 2 linguri unt topit
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingura praf de copt
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 ceasca stafide

Mod de preparare

1. Amesteca untul cu zaharul pana se formeaza o pasta, apoi adauga faina si framanta.

2. Intinde aluatul intr-o tava si lasa la cuptor timp de 10-15 minute.

3. Pregateste topping-ul, amestecand bine ingredientele pentru acesta impreuna, pana ce amestecul devine omogen

4. Intinde topping-ul deasupra aluatului si lasa la cuptor inca 30 de minute

5. Se taie dupa ce se raceste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise