Tarta cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 grame visine
  • - 6 oua
  • - 6 linguri de zahar
  • - 6 linguri de faina
  • - 1 plic praf de copt
  • - esenta vanilie
  • - 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se incorporeaza zaharul. Se adauga esenta de vanilie si galbenusurile unul cate unul. Se adauga treptat faina si praful de copt incorporat in faina.Compozitia se va coace intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se scot samburii de la visine si se aseaza peste prajitura dupa cam un sfert de ora dupa ce tava a fost introdusa la cuptor. Se mai lasa la cuptor inca 15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise