Tarta de visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg visine,
  • 100g zahar,
  • 120g faina,
  • 100 unt,
  • rom,
  • 2 oua

Mod de preparare

Visinele se curata de samburi se presara zahar peste ele si putin rom.

Untul se amesteca cu zaharul pana se face spuma in compozitie se adauga galbenusurile si apoi albusurile batute bezea si la sfarsit se adauga faina in ploaie.

Se unge o forma de tarta cu unt se adauga compozitia si peste ea visinile scurse de suc.

Se pune la cuptor pentru 40 minute si cand se scoate se presara zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise