Tarta de visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg visine,
  • 100g zahar,
  • 120g faina,
  • 100 unt,
  • rom,
  • 2 oua

Mod de preparare

Visinele se curata de samburi se presara zahar peste ele si putin rom.

Untul se amesteca cu zaharul pana se face spuma in compozitie se adauga galbenusurile si apoi albusurile batute bezea si la sfarsit se adauga faina in ploaie.

Se unge o forma de tarta cu unt se adauga compozitia si peste ea visinile scurse de suc.

Se pune la cuptor pentru 40 minute si cand se scoate se presara zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise