tarta dulce.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g miere
  • 250 g zahar
  • 1 lingura scortisoara
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g oranjada
  • 100 g citronada
  • 4 linguri apa rece

Mod de preparare

Se amesteca mierea cu zaharul si cu scortisoara pana obtinem o masa cremoasa;

Se adauga citronada, oranjada si apa si se mai amesteca citeva minute. Se pune faina si praf de copt si se toarna compozitia in tava tapetata cu hirtie de copt, se coace 25-30 min la foc potrivit;

Se topeste ciocolata si se toarna peste prajitura racita putin. Se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise