Tarta pufoasa cu fructe

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 compozitii:
  • 14 linguri lapte rece
  • 14 linguri ulei
  • 14 linguri zahar
  • 20 linguri faina
  • 4 oua
  • 2 plicuri praf de copt
  • fructe (eu am optat pentru o compozitie cu caise si una cu capsuni)

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul si uleiul adaugat treptat, apoi se adauga albusurile batute spuma. Cele 2 plicuri de praf de copt se adauga in faina si apoi se amesteca cu compozitia omogena.

Compozitia se toarna in tava tapetata (eu folosesc hartie de copt), deasupra se pun fructele taiate potrivit.

Observatie: cuptorul trebuie incins inainte. Tarta trebuie sa treaca testul scobitorii :). Se poate servi pudrata cu zahar sau simpla.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise