Tarta rapida

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana zahar
  • o cana lapte praf
  • o cana faina
  • o cana gris
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Umplutura:
  • 1 kg mere
  • 100 g zahar
  • coaja unei lamai
  • 1/2 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Amesteci ingredientele, o jumatate din compozitie asezi int-o tava unsa cu margarina, asezi merele, peste acestea restul amestecului. Dai la cuptor pana se rumeneste.

Umplutura:

merele se dau pe razatoare, se incorporeaza restul ingredientelor,se dau la foc amestecand sa nu se prinda, pana se moaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise